INFOBIRO: Publikacije
AMERIČKE SLUŽBE I ISLAMSKA ZAJEDNICA NAJZASLUŽNIJI ZA OBUZDAVANJE POŠASTI TERORIZMA U BIH!

DNEVNI LIST,

Najmoćnije europske zemlje tek se sada razračunavaju za političkim islamom i zatvaraju paradžemate dok su Amerika, domaće službe i Islamska zajednica BiH prepoznali zlo još prije nekoliko godina.Opasan je spin da Zapad zloupotrebljava demokraciju za obračun s teroristima, dapače, vehabije koriste ljudska prava i slobode za ubijanje “nevjernika”.

AMERIČKE SLUŽBE I ISLAMSKA ZAJEDNICA NAJZASLUŽNIJI ZA OBUZDAVANJE POŠASTI TERORIZMA U BIH!

Autori: N.D.

Možda poučena i jezivim iskustvom iz rujna 2001. godine, Amerika se daleko ubojitije obračunava s islamskim teroristima nego sto to radi europska zajednica. Nitko ne može tu pošast iskorijeniti pa niti najmoćnija svjetska sila, ali naprosto, Amerikanci su dijagnosticirali i locirali problem i godinama vode bespoštednu borbu protiv fanatičnih ubojica na svom i tuđemu tlu. Europa se uzdrmala u zadnjih nekoliko mjeseci nakon serije krvoločnih napada ljudskih spodoba na civilizirane gradove i nedužn .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.