INFOBIRO: Publikacije
Mi smo odgovorni za svoje društvo

DANI,

Prijatelji nam mogu pomoći, ali ne trebamo ih mi zvati da nam odmažu, kaže čovjek koji vjeruje da BiH ovog ljeta može dobiti kandidatski status ako se EU opet ne predomisli, koji tvrdi da država ima sistem koji može reagovati u kriznim situacijama, ali i da ne koristi mehanizme kojima može zaštititi domaću proizvodnju..

Mi smo odgovorni za svoje društvo

Autori: SAŠA RUKAVINA

DANI: Počeo bih sa vakcinama koje su u ovom trenutku najveći problem BiH... TEGELTIJA: Mislim da to nije najveći pro - blem u Bosni i Hercegovini. Jesu najaktuel - nija tema, ali nisu najveći problem. Kad po - gledate zemlje koje su značajnije vakcinisa - le svoje stanovništvo, po epidemiološkoj si - tuaciji ne stoje ništa bolje od BiH. DANI: Kad kažem najvažniji, mislim da je priča o vakcinama slika kompleksno - sti bh. situacije. Imamo zdravstveni pro - blem, odluke nadležnih institucija, igre .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.