INFOBIRO: Publikacije
ŽELJELA SAM ULOGU u Paskaljevićevom filmu

NEZAVISNE NOVINE,

Proslavila se ulogom Hitke, lokalne pjevacice u filmu "Gori vatra". Nedavno je završila snimanje filma "San zimske noci" ciji scenario potpisuju Lazar Ristovski i Goran Paskaljevic, koji je i režiser filma. Jasna Žalica je trenutno angažovana i u novom filmu svoga supruga Pjera Žalice "Kod amidže Idriza"

ŽELJELA SAM ULOGU u Paskaljevićevom filmu

Autori: MIRSADA LINGO

Jasna Žalica, bosanskohercegovacka glumica, upravo je završila snimanje dugometražnog igranog filma u Pancevu. Film nosi naslov "San zimske noci". Scenario su pisali Lazar Ristovski i Goran Paskaljevic, koji je i režiser filma. Jasna u ovom filmu glumi majku autisticne djevojcice. U intervjuu za "Nezavisne" Jasna govori o svojim utiscima sa snimanja u Srbiji, gostovanjima u Beogradu, o tome zbog cega je u posljednje vrijeme nema mnogo u teatru, te o ulozi Hitke, lokalne pjevacice u filmu "Gori v .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.