INFOBIRO: Publikacije
Sve dok se ne reformira pravosuđe, “Slobodna Bosna” će biti klevetnički list usmjeren protiv uglednih građana

SLOBODNA BOSNA,

Da je civilni i javni sektor u Bosni i Hercegovini ureden proporcionalno novcu koji je u njega uložen, problem sa familijom Hajradinovic uopce ne bi bio “privilegija” “Slobodne Bosne”, vec bi se njime bavili oni koji su za to placeni. A, pri tom, uopce ne tvrdim da se ta državna družina ne bavi familijom Hajradinovic bave i te kako!

Sve dok se ne reformira pravosuđe, “Slobodna Bosna” će biti klevetnički list usmjeren protiv uglednih građana

Autori: SENAD AVDIĆ

Javlja ekskluzivno za najtiražniji bosanskohercegovacki dnevni list Meddžida Kreso, predsjednica Suda BiH, da je negdje (Haag) odato priznanje reformi pravosuda u BiH; to bi za sve nas trebalo biti i prizanje, ali istovremeno i obaveza. Protiv predsjednice Suda BiH gospode Kreso (vjerovali ili ne) sad-zasad nemam nekih ozbiljnijih primjedbi. To što radi, cini mi se, radi relativno korektno. Samim tim, njen udio u vlastitoj zoni odgovornosti, kada zborimo o reformi pravosuda, ne bi trebao biti sp .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.