INFOBIRO: Publikacije
Policija i protokoli

DANI,

Fascinantna je srpsko/hrvatsko/ bošnjacka kolegijalnost u odbrani funkcija - u zaštitu SIPA-ovaca koje žrtve pamte po zlu casu u kome su odvedeni njihovi sinovi, muževi i braca, združenim cinovima stale su listom sve precke na ljestvici rukovodenja i komandiranja: od komandira do direktora SIPA-e!

Policija i protokoli

Autori: VILDANA SELIMBEGOVIĆ

Dok je nastajao prošli broj našeg magazina, redakcijom je kao vic kružilo pitanje: ko ce prije otkriti identitet Hattaba72, kolega koji je uredno razmjenjivao mailove s njim ili pak sva sila (ne)reformiranih službenika SIPA-e, OSSA-e i slicnih podobnih policajaca izraslih ispod skuta domacih politickih elita? Naravno, nije bilo ozbiljnih razloga za dilemu, tim prije što se i od onih koje obicno zovemo pouzdanim policijskim izvorima moglo cuti kako se domaci SIPA-ovci i OSSA-e nadasve isticu iz k .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.