INFOBIRO: Publikacije
Svaki međunarodni sud jednostavno će dokazati da je Alija Izetbegović bio na čelu velike međunarodne zločinačke organizacije!

SLOBODNA BOSNA,

Na tvrdnje glavne tužiteljice Tribunala u Haagu Carle del Ponte u njemackom “Spiegelu” da je Alija Izetbegovic finansirao mudžahedine u BiH, njegova ucvijeljena djeca, sin Bakir, kcerke Sabina i Lejla, repliciraju tek uljudno skrušenim pismom upucenim tužiteljici Del Ponte i njemackom listu u kojem dokazuju da njihov otac nije imao para, na racunu je imao tek nekoliko desetaka hiljada maraka penzionerske crkavice kojom nije m

Svaki međunarodni sud jednostavno će dokazati da je Alija Izetbegović bio na čelu velike međunarodne zločinačke organizacije!

Autori: SENAD AVDIĆ

Bakir Izetbegovic je ovih dana i rukama i nogama podržao ambicije nekadašnjeg federalnog premijera i dopredsjednika SDA Edhema Bicakcica da se ovaj medunarodno proskribirani kriminalac (Bicakcic) na velika vrata vrati na ovdašnju (SDA-ovsku) politicku pozornicu. Bicakcic se vec reafirmirao unutar struktura Islamske zajednice (predsjednik je Sabora IZ-a), ali mu za potpuno pranje biografije nedostaje podrška iz maticne stranke. Nekadašnji ambiciozni inženjer elektrotehnike Edhem Bicakcic, kojeg j .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.