INFOBIRO: Publikacije
Metastaze revolucije

FERAL TRIBUNE,

U ovoj zemlji godinama su za “heroje” proglašavane ubice, džeparoši, najgori kriminalni šljam, poput Arkana ili Legije. Sad kad se otkrilo da iza ubistava stoji Mafija ukrašena domoljubnim oznakama, citav se rat doživljava drukcije. Kako sad izgleda prica da je Legija u Vukovaru branio Srbe? Kako sad zvuci pjesma Cece Ražnatovic o “srpskim ranjenicima”?

Metastaze revolucije

Autori: PETAR LUKOVIĆ

Da nam je prije tri-cetiri godine neko ili vec netko usred Srbije ispricao sledeci scenario: da ce Slobodan Miloševic završiti u Hagu, da ce mu se u istom nizozemskom gradicu – gle, dobrovoljno – prikljuciti drug Vojislav Šešelj, da ce srpska policija izdati poternicu za dr. Mirom Markovic, suprugom gore pomenutog Slobodana... cinilo se toliko ludim u onoj meri u kojoj bi, recimo, mogli da zamislimo da se dr. Franjo Tudman (da nije umro) nade pred Carlom Del Ponte, a da hrvatska policija ganja A .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.