INFOBIRO: Publikacije
SRETAN VAM PRAZNIK BRADA!

FERAL TRIBUNE,

Cilj serijala “Sadašnjost naše prošlosti - Ravnogorska citanka” jest da se novim generacijama objasni uloga Vrhunskog Bradatog Cetnika, a sve se dogada u aranžmanu Srpske dijaspore koja je, ne samo finansijski, podržala ovaj krvavi projekat, i u priopcenju usput objasnila da se ona (dijaspora) rukovodi uverenjem da je “Srpstvo - ideja, a ne teritorija i da je obnarodovanje istorijske istine preduslov za dalji napredak”

SRETAN VAM PRAZNIK BRADA!

Autori: PETAR LUKOVIĆ

Ima li šta prigodnije nego da za Prvi maj, Dan rada, budemo u erotskom društvu pokojnog cetnickog vode, denerala Dragoljuba Draže Mihailovica? Pitanje zvano question izgleda sasvim imbecilno (tradicionalna šifra: Lukovic), sve do trenutka kad vas kamom u glavu udari informacija da se upravo tonight (01052002) na državnoj RTS-Televiziji emitira drugi nastavak ekskluzivno-radnickog serijala pod velelepnim naslovom: “Sadašnjost naše prošlosti - Ravnogorska citanka”. Koljacku ideju: da se novim gene .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.