INFOBIRO: Publikacije
BRAĆA PO OKRUŽJU

FERAL TRIBUNE,

Bliskost u svim domenima Nove Vlasti (vaše & naše) ne zaustavlja se samo na svadama, polemikama ili opštem pljuvanju politickih protivnika: korupcija, šverc, mafija, kriminal, ratni zlocini, gadenje spram Haga, siromaštvo... i crna kronika, sve groznija i sve strašnija, poništili su tvrde granice izmedu Nas i Vas, pa se ponekad, da izvinite, ne zna gde pocinje Hrvatska, a gde završava Srbija!

BRAĆA PO OKRUŽJU

Autori: PETAR LUKOVIĆ

Kad se prošlog tjedna u razularenim labirintima sopstvenog fado-košmara razmatrala sudbonosna dilema - da li da 28. juna, na Vidovdan, najveci srpski praznik, ostanem u Beogradu, stavim šubaru s kokardom i lijepo izadem na 40 Celzija kako bih podržao Vuka Draškovica i njegove demonstrante... ili da se uputim u Zagreb, da 29. juna, kao nezvani gost from Serbia, budem dio Gay Pride Kolone - shvatio sam, u trenutku retkog prosvetljenja, da je dilema, u stvari, nepostojeca. Ono što je tzv. srpska op .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.