INFOBIRO: Publikacije
Kosor na mukama: Kako da objavi Registar kojeg je sama popunjavala?

SEEbiz,

KOMENTAR - Po trodnevnom policijskom mrcvarenju Marka Rakara, jasno je da zagrebacka policija nema zadacu otkriti tko je pocinio zlocin odavanja državne tajne. Nije poznato, naime, da je bilo koji drugi bloger ili haker, istovjetnih alata i sposobnosti, postao predmet policijskoga interesa, osim Rakara, pošto-poto, po svaku cijenu.

Kosor na mukama: Kako da objavi Registar kojeg je sama popunjavala?

Autori: JASNA BABIĆ

Od precizno ciljane policijske mete do montiranja dokaza nedostaje još vrlo mali korak. Utoliko bi aktualna istraga trebala uznemiriti svekoliko gradanstvo. Nikad se ne zna tko je slijedeci. Da policija u Rakarovom slucaju nije vodena poštenim namjerama, pokazuje historijat afere. Na pocetku svega, naime, bijaše tekst u medijima da je baš Rakar, i nitko drugi, odao državnu tajnu u formi registra branitelja. S obzirom na policijsko-medijske sprege nije iskljuceno da je informacija najprije šapato .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.