INFOBIRO: Publikacije
Preslagivanje u SDP-u: Mrsićev uspon u Zagrebu

SEEbiz,

KOLUMNA - U SDP se trenutno dogadaju neka od najdramaticnijih preslaganja još od smrti Ivice Racana i pobjede Zorana Milanovica cije je mandat obilježio konacni razlaz s Milanom Bandicem. Zagrebacki SDP danas je, naime, izabrao uži tim koji ce uz Davora Bernardica voditi najjacu organizaciju u Hrvatskoj.

Preslagivanje u SDP-u: Mrsićev uspon u Zagrebu

Autori: Dražen Klaric

– Svima je jasno da je Mrsic odradio odlican posao za stranku. Isto tako, bilo tko od nas mora voditi brigu o tome da Mrsic ima podršku predsjednika Josipovica, kažu naši sugovornici. Na pitanje je li moguce da bi Mrsic kao kompromisno rješenje moga biti isturen i u utrci za gradonacenika Zagreba, kažu da još nije vrijeme za takve odluke, no da je Mrsic neosporno jedan od najizglednijih kandidata. Za potpredsjednika GO SDP-a Zagreb izabrani su Gordan Maras i Mirando Mrsic, a za clanove pre .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.