INFOBIRO: Publikacije
Krešimir Sever: Vladi nismo poslali nikakve amandmane

SEEbiz,

ZAGREB - To mi je prvi glas! Mi Vladi nismo ništa poslali, nikakve prijedloge a kamoli amandmane - ovim je rijecima predsjednik Nezavisnih hrvatskih sindikata Krešimir Sever SEEbizu komentirao pricu koja se pojavila od izvora bliskih Vladi kako ce Vlada unatoc protivljenju sindikata i prikupljanju potpisa za referendum u saborsku proceduru uputiti Zakon o radu s tri amandamana sindikata na ZOR.

Krešimir Sever: Vladi nismo poslali nikakve amandmane

Autori: Dražen Klaric

– Na sastanku s premijerkom poceli smo razgovore o Pravilniku o radu, kolektivnim ugovrima kao i potrebi definiranja razloga koji bi se smtarali valjanim za otkaz. No, dogovor je bio da ce i naša i njihova strana poraditi na konkretnim prijedlozima. No, nakon izjave premijerke Kosor kako smo pred dogovorom, kao što znate, mi smo prekinuli bilo kakve razgovore, pa je nemoguce da Vlada šalje u saborsku proceduru amandmane s našim prijedlozima - kaže Sever. U Vladi smatraju, kako piše Vecern .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.