INFOBIRO: Publikacije
Zašto bi danas netko glasovao za HSLS?!

SEEbiz,

KOLUMNA - Zašto bi dansa netko glasao za HSLS, liberalnu stranku koja je godinama u koliciji s konzervativnim HDZ-om, stranku koju napuštaju njeni ministri i dužnosnici svaki put kada moraju napustiti vlast? Ovo pitanje danas može postaviti svaki gradanin kojeg iole zanima politika, a takvih je u Hrvatskoj i dalje još uvijek dosta.

Zašto bi danas netko glasovao za HSLS?!

Autori: Dražen Klaric

Kolege s kojima sam razgovarao proteklih dana složili su se da bi daljni ostanak u koaliciji za posljedicu najvjerovatnije imao nestankak HSLS-a i pretvaranje liberala tek u jednu od HDZ-ovih frakcija. No, isto tako su uvjereni da je Kosor zakasnio s izlaskom, odnosno da je ovaj potez morao povuci još u veljaci, ako je gradanima želio ponuditi trecu opciju. Pravo je pitanje je li tada za to imao snage. Ništa cudno, bilježimo tek dva desetljeca demokracije, pri cemu na Tudmanovu eru otpada punih .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.