INFOBIRO: Publikacije
KOMŠIĆ Hrvatski predsjednik bez „hrvatske licence“?

DNEVNI LIST,

Komšić je glavna tema svih 11 hrvatskih zastupnika u Europskom parlamentu, koji su uputilizajedničkopismo predsjednicima EPa, Europskog vijeća đ i Europske komisije izražavajući duboku zabrinutost činjeniI com da su, kako istiI ču, hrvatskog člana I Predsjedništva BiH, I itovećtrećiput, I izabrali Bošnjaci, dok je golema većina I Hrvata glasovala I za drugog kandida ta što nipošto ne I doprinosi održivosti i funkcionalnosti BiH kao države tri ravnopravna konstitutivna naroda, kako I predvida Daytonski sporazum.

KOMŠIĆ Hrvatski predsjednik bez „hrvatske licence“?

Autori: AUTOR NIJE NAVEDEN

„Željko Komšić izabran je bonjačkim glasovima i nepoželjan je", poruke su koje se ovih dana odašilju prema Sarajevu iz Hercegovine, ali i Srednje Bosne, piše Deutsche Welle. Za novoizabranog člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda Željka Komšića nema gostoprimstva u općinama s hrvatskom većinom, a daje nepoželjan zajednički mu poručuju iz čak pet županija: HNŽ, ŽZH, HBŽ, SBŽ i HBZ. Načelnici i dužnosnici u općinskim vijećima općina Grude, Čapljina, Posušje, Čitluk, Ljubuški, Široki Bri .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.